Scroll Top

Pimcy kwartaalupdate Q4 2021

Met Deel 1 van het Design Thinking proces om kritisch naar je business model te kijken en te bezien of er verdere verbetering mogelijk is.
design thinking - studio-bcn

Pimcy’s kwartaalupdate (Q4-2021)

pimcy kwartaalupdate

Kwartaalupdate & vooruitblik 2022

Daar zijn we weer met een nieuwe kwartaalupdate!

Ook dit kwartaal lag de focus (helaas) weer op werken vanaf afstand. Gelukkig kunnen we online prima uit de voeten met zowel trainingen als consultancy. Een paar keer mocht ik dan toch naar “buiten” voor bijvoorbeeld een workshop Customer Journey Mapping voor Station88 in Tilburg, onze klant van het kwartaal. Daarnaast was ook de masterclass Portfoliomanagement erg leuk. Volgend jaar zal ik ook bij de volgende editie weer een masterclass verzorgen. Daarnaast zullen Josephine van Gelder van Barenbrug en ik een sessie verzorgen voor het PPM jaarcongres, daarover ook meer.

Voor Cevora zijn het afgelopen kwartaal maar liefst 3 nieuwe trainingen toegevoegd aan ons aanbod. Deze trainingen kunnen we ook verzorgen als je niet aangesloten bent bij Cevora, in het Nederlands, Engels of Frans. Informeer naar de mogelijkheden..

En dan de vooruitblik naar 2022… Het is voor iedereen inmiddels wel duidelijk dat Corona een blijvende impact gaat hebben op onze levens. De afgelopen twee jaar hebben we allemaal een enorme flexibiliteit moeten tonen en dat is voorlopig nog niet voorbij. Veel bedrijven hebben hun ‘business model’ in rap tempo aangepast om te kunnen overleven. Ik hoop dat 2022 het jaar wordt dat we af en toe even uit de ‘actie’ stand kunnen komen om ons te bezinnen of we inderdaad de juiste keuzes hebben gemaakt. Ik wil daarom ieder kwartaal in volgorde van het Design Thinking proces aandacht geven aan de zaken die je zelf kunt doen om eens kritisch naar je business model te kijken en te bezien of er verdere verbetering mogelijk is.

Het Design Thinking proces bestaat uit 4 fasen:
1. Onderzoeken/ ontdekken
2. Interpretatie
3. Ideevorming
4. Experimenteren

Net als in onderstaande nieuwsjaarskaart is Design Thinking een reis, waar je zaken gaat leren en gaandeweg nieuwe paden in kunt slaan. In deze kwartaalupdate starten we met het begin: onderzoeken/ontdekken, zodat je het eerste kwartaal van 2022 daarmee aan de slag kunt!


Card created by Rochak Shukla

Ik wens je veel leesplezier en de allerbeste wensen voor 2022!

Joyce Oomen, Founder Pimcy Innovatie & Portfolio Management

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.