Scroll Top
innovation excellence diamant Pimcy

Pimcy’s kwartaalupdate (Q1-2023)

pimcy kwartaalupdate

Dit is de eerste update van dit jaar, en ja, ik heb de afgelopen twee kwartalen geen update gestuurd. Mijn excuus? Te druk… Wat je waarschijnlijk herkent is dat klanten altijd op de eerste plaats komen en dat er maar een bepaald aantal uren in de week zijn dat ik (wil) werken. Maar goed, hier is hij dan en genoeg om weer te delen!

We zijn vorig jaar gestart met een zeer interessant project bij EcoVadis. Daarom is EcoVadis onze ‘klant van het kwartaal’.

Op basis van ons advieswerk hebben collega Peter en ik de “Innovatie Diamant” ontwikkeld, die ik in deze nieuwsbrief zal delen. Op basis van dit nieuwe model is ook de Pimcy-site ingrijpend vernieuwd. Bezoek dus vooral onze vernieuwde website!

Elke update besteden we, in de volgorde van het ontwerpproces, aandacht aan onderdelen van het Design Thinking proces. Vandaag richten we ons op “experimenteren”. We hebben een aantal leuke video’s, templates en artikelen geselecteerd die uitleggen waarom je moet experimenteren en hoe je daarmee kunt beginnen.

Daarnaast delen we een link naar mijn laatste blog over het Core-non-Core model & de Non-Core Crossing.

Veel plezier met het lezen van deze update!

Joyce Oomen

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.