Scroll Top
Learning Snack Cevora

Learning Snack

Voor Cevora mocht ik op 25 mei een learning snack verzorgen met als onderwerp: Innovation excellence: hoe bouw je aan een succesvol innovatiesysteem?

In dit webinar leer je over de meerwaarde van innovatiemanagement en hoe je het kunt toepassen binnen jouw organisatie. Ik bespreek het verschil tussen exploitatie en exploratie en de 6 elementen van het innovatiesysteem. Want een goed functionerend innovatiesysteem is van groot belang. Bij een niet-functionerend innovatiesysteem gaat je organisatie niet vooruit en word je vroeg of laat ingehaald door de concurrentie. Als je innovatiesysteem wel goed functioneert, kan je organisatie excelleren in innovatie en een voorsprong nemen op de concurrentie.

Benieuwd naar de faal- en succesfactoren? We sommen ze op en geven je meteen ook concrete handvaten om mee te werken.

Herbekijk dan hieronder de Learning Snack en ontdek enkele concrete handvaten om mee te werken.

Via deze link kun je ook de slides downloaden.

Nieuwe opleiding innovatiemanagement

De learning snack werd mede georganiseerd om aandacht the vestigen op een nieuw opleiding die ik voor Cevora ga verzorgen:

Innovatiemanagement: breng structuur aan in innovatie en productontwikkeling

Deze opleiding volg je gratis als je aangesloten bent bij Cevora. Ook een Incompany versie behoort tot de mogelijkheden. Zit je niet bij Cevora?

Neem dan contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Meer lezen?

Bezoek dan zeker onze nieuwspagina!

 

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.